فراخوان مقاله

اساتید و محققان  گرامی

با اهدا سلام و احترام

احتراماً به استحضار می­رساند مجله نشانه و معنا از انتشارات دانشگاه کردستان است که به صورت دو فصلنامه منتشر می­شود.  این مجله در آستانۀ اخذ درجۀ علمی پژوهشی است که بزودی به عنوان ISC  نیز نمایه خواهد شد. تلاش می­شود مقالات  اصیل پژوهشی منطبق با حوزه­ها و فرمت مجله، در مدت زمان قریب دو ماه پذیرش شوند. مقالات پس از نهایی شدن فرآیند انتشار در وبگاه مجله نمایش داده خواهند شد و طی سه ماه چاپ خواهند شد.  لذا از اساتید و محققان گرامی درخواست می­شود تا مقالات خود را در قالب فرمت  و حوزه های مجله از طریق سایت به آدرس ذیل ارسال فرمایید. همچنین از اساتید ارجمند دعوت می­گردد ضمن اطلاع­رسانی به همکاران حوزه­های مرتبط با ثبت نام به عنوان داور، ضمن تسریع روند داوری مقالات از مزایای آن از جمله اولویت انتشار مقاله مربوط به خود و دانشجویان مرتبط بهره مند گردند.